آیا پزشکی درمان خوراکی چینی مفید برای بیماران با کراتینین 1142 umol / l

تیما KAEYO بیماران از پاپوآ گینه نو است، به شرح زیر می باشد برخی اطلاعات در مورد او.

نام: تیما Kaeyo

سن: 59

جنس: مرد

ملیت: گینه نو

بیماری تاریخچه: پروتئینوری 5 سال، کراتینین افزایش یافته است 3 ماه پیش، در دیالیز 2 ماه

در تاریخ 16 آوریل 2013 به بیمارستان ما برای اولین بار آمد.

درمان: دهان و دندان طب چینی درمانی، انما، پا حمام، فیزیوتراپی، EPO، اصلاح کم خونی، درمان دیورتیک. در ترکیب با تصفیه خون، با استفاده از روش های مختلف از همودیالیز، مثل دیالیز خون، فیلتراسیون همودیالیز، خونرسانی به حذف مولکول های مختلف در بدن از سموم.

پس از دو ماه درمان، موثر است به شرح زیر است:

در بیماران مبتلا به زادگاه خود می تواند دیالیز به طور منظم می کنید. در بیمارستان ما، در آغاز او به دیالیز از هر روز دیگر به هر سه روز یک بار دریافت می کنند. به مه 29 نوبه خود به یک بار در هر چهار روز، در تاریخ 3 ژوئن توقف دیالیز.

حجم ادرار: در آغاز، حجم ادرار می کند 100 میلی لیتر در هر روز تجاوز نمی کند. پس از یک دوره طولانی درمان طب سوزنی، در حال حاضر تا 1200 میلی لیتر از ادرار، به طور متوسط ​​حدود 800 میلی لیتر / روز.

هموگلوبین: می رود از به 111g / L به 115g / L.

وضعیت جسمی کلی: در آغاز، او حتی نمی تواند توسط خود کار می کنند، باید به پرستاران یا اعضای خانواده به منظور بالا بردن او را تا. حالا او می تواند به پارک آب با خستگی راه رفتن، چهره و حالت روانی به میزان قابل توجهی بهتر از قبل.

2013/09/22 گزارش بازرسی: 170umol کراتینین / L.

پس از بازگشت به خانه سطح کراتینین 116umol / L. است

پروتئین ادرار 24 ساعته: 3.83g/24h، 10-14:1.25 g/24h، 10-24:0.91 g/24h

پس از بازگشت به خانه پروتئین ادرار 24 ساعته 0.30g/24h است

از اطلاعات فوق، ما می دانیم که پزشکی درمان خوراکی چینی برای بیماران مبتلا به 1142 umol / l مفید است. اگر شما می توانید درمان را در زمان دریافت، بیماری خود را می تواند به خوبی کنترل می شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد دهان و دندان پزشکی درمانی چینی، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

آیا پزشکی درمان خوراکی چینی مفید برای بیماران با کراتینین 1142 umol / l

:: برچسب‌ها: http://sjzkidneyhospital , com/patient-story/249 , html ,
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 خرداد 1393 | نظرات ()